logo gr


GreekUkrainian (UA)繁體中文Italian - ItalyShqip (Shqiperia)Čeština (Česká republika)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolFrench (Fr)Polish (Poland)Russian (CIS)Svenska (Sverige)Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Kefalograviera (Ekskluziviteti i Emërtimit të Preardhjes)

Djathë i fortë tradicional grek. Prodhohet nga qumështi i deles, konsumohet kryesisht si një produkt shoqërues në tryezë dhe është ideal për t'u skuqur.

kafalograviera

Emri i produktit: Kefalograviera (Ekskluziviteti i Emërtimit të Preardhjes)
Përshkrimi: Djahtë i fortë nga qumësht deleje nga zona e Epirit
Ambalazhimi:
Pesha: 10 kg 5 kg 1 kg 3 kg 1.5 kg 400 gr
Yndyrna: > 45
Lagështia: < 40
Temperatura e mirëmbajtjes: + 2° C