logo gr


GreekUkrainian (UA)繁體中文Italian - ItalyShqip (Shqiperia)Čeština (Česká republika)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolFrench (Fr)Polish (Poland)Russian (CIS)Svenska (Sverige)Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Pekorino

Djathë i fortë të një recete tradicionale konsumohetsi produkt shoqërues në tryezë, ka një aromë të pasur dhe është kryesisht e kripur dhe pikante. Prodhohet ekskluzivisht nga qumësht deleje i pasterizuar. Është ideal për përdorim tek brumërat dhe për skuqje.

pekorino